Кои сме ние ...

  Нашата компания е създадена през 1998 година в Бургас. През целия период на своето съществуване ние се разиваме единствено в сферата на професионалното почистване. Ние сме фокусирани в прилагането на най-новото в нашия бранш. 

  Компанията Моп Бг залага на професионален подход в почистването. За всеки вид почистване ние сме подготвени както научно, така и практически. Когато имаме колебания, ние правим експерименти в нашата база. Анализираме резултатите и тогава предприемаме действия на обекта на клиента ни. 

  Професионалното почистване е бранш, който се развива изключително бързо. Особено забележимо е развитието на технологиите през последните 5 години. В практиката навлизат научни постижения от химията, микробиологията, физиката, механиката. До скоро строго теоретични, а днес вече готови за ежедневна експолатация в практиката. 

  Ние сме екип от енергични специалисти. Всяко предизвикателство в сферата на почистването е инересно за нас. Ние се учим ежедневно от практиката, ние проучваме опита на нашите колеги от цял свят, ние сме готови да споделим опита си и уменията си с Вас. 

Нашата дейност

Защо Mop.bg ?

Залагаме на най-авангардната техника за да сведем до минимум тежкия ръчен труд. Техниката ни помага да повишим качеството на услугата.
Ние сме дълги години на пазара. Преминали сме успешно няколко сериозни сътресения в икономическата среда. Но каквото и да е ставало около нас, ние винаги сме държали на коректните отношения с клиентите ни, партньорите ни и нашите служители.
Компанията Моп Бг има репутация на коректен и качествен партньор. Ние ежедневно защитаваме високото доверие, като вършим работата си качествено и коректно.

И така, най-важното за нас:

Това са качествата на нашия екип, с които най-много се гордеем...

  • Ние сме отговорни хора.
  • Ние сме професионалисти.
  • Ние обичаме добре свършената работа.
  • Ние се развиваме постоянно.